Πρωτοβουλία για την απόκτηση της ΕΒΖ από τους αγρότες

ΕΒΖ Ποιος ή ποιοι ευθύνονται για την κατάρρευση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, μιας από τις ελάχιστες βιομηχανίες που συνέδεσαν τον πρωτογενή
- Διαφήμιση -

Να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο των τριών εργοστασίων που έχει η ΕΒΖ ΑΕ στο Πλατύ Ημαθίας, στις Σέρρες και στην Ορεστιάδα, θέλουν οι τευτλοπαραγωγοί της χώρας, καθώς θεωρούν πως έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, πλέον, είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους και η συνέχιση της τευτλοκαλλιέργειας στην Ελλάδα.

Η ιδέα «τριβέλιζε» των μυαλό των παραγωγών εδώ και καιρό, ωστόσο, θρυαλλίδα για να δρομολογηθούν εξελίξεις προς την πραγμάτωσή της, αποτέλεσε η παραίτηση -η 4η τα τελευταία δύο χρόνια- της διοίκησης της ΕΒΖ ΑΕ, που άνοιξε έναν ακόμη κύκλο αβεβαιότητας για το μέλλον της ζαχαροβιομηχανίας και μεγάλου άγχους στους ίδιους σε σχέση με το εάν θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματά τους και πότε.

- Διαφήμιση -

Το θέμα απασχόλησε συνάντηση του σωματείου τευτλοπαραγωγών της Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευής 6 Οκτωβρίου…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.