Νέοι και νεοεισερχόμενοι μοιράζονται μισό μισό φέτος το Εθνικό Απόθεμα

Τα ένσημα για Νέους Αγρότες με εξωγεωργική σχέση απασχόλησης τυπικές αποδόσεις ΕΤΕπ δικαιούχοι τυπική απόδοση ένταξης
- Διαφήμιση -

Καινούργια φίλτρα, καινούργια ήθη και έθιµα στην κατανοµή του Εθνικού Αποθέµατος του 2017 σε µία προσπάθεια να διευκολυνθούν οι νεοεισερχόµενοι στον κλάδο. Σύµφωνα µε το ρεπορτάζ το Εθνικό Απόθεµα φέτος θα µοιραστεί σε 44-45.000 άτοµα µε τη διάτµηση των χρηµάτων να γίνεται σε ποσοστό «50-50». ∆ηλαδή τα µισά για τους νεοεισερχόµενους και τα υπόλοιπα για τους νέους αγρότες (κάτω των 40 ετών).
Μάλιστα ειδικά για το έτος 2017 εφαρµόζεται γραµµική µείωση της αξίας όλων των δικαιωµάτων βασικής ενίσχυσης ύψους 2% , για την κάλυψη των περιπτώσεων χορήγησης δικαιωµάτων βασικής ενίσχυσης σε γεωργούς νεαρής ηλικίας και σε γεωργούς που αρχίζουν τη γεωργική τους δραστηριότητα. Επιπλέον, µε δεδοµένο ότι αυξήθηκε το ποσοστό της παρακράτησης, από 3 σε 4,5% του ανώτατου ορίου καθεστώτος βασική ενίσχυση για τον «κουµπαρά» του Εθνικού Αποθέµατος, το συνολικό ποσό που θα χορηγηθεί φέτος…

 

- Διαφήμιση -

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.