Επέκταση του Δικτύου Τηλεθέρμανσης σε συνδυασμό με Νέες Υπηρεσίες Ρεύματος – Τηλεφωνίας – Internet

Τηλεθέρμανση
- Διαφήμιση -

Logo Tilethermansi

Η εταιρεία ΘΕΡΜΗ – Τηλεθέρμανση ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, ο προγραμματισμός επέκτασης του δικτύου που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πόλης των Σερρών, γεωγραφικά και πληθυσμιακά, ενώ ολοκληρώνονται οι νέες συνδέσεις εντός δικτύου.Με την επέκταση, δίνεται η δυνατότητα σε εκατοντάδες νοικοκυριά να συνδεθούν, με την πλέον καθαρή, ασφαλή, φιλική προς το περιβάλλον και κυρίως οικονομική, μορφή θέρμανσης, χωρίς τέλη σύνδεσης.

- Διαφήμιση -

Να σημειωθεί ότι – σύμφωνα με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) – η Τηλεθέρμανση Σερρών διανέμει θερμότητα, μέσω του δικτύου της, σε τιμές χαμηλότερες, έως και 44% σε σχέση με άλλους τρόπους θέρμανσης. Στο πρόγραμμα ανάπτυξης των υπηρεσιών, για το προσεχές διάστημα είναι και η παροχή Τηλεψύξης στα σερραϊκά νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία, ανταποκρινόμενη σε αίτημα των κατοίκων των Σερρών που εμπιστεύονται την εταιρεία και επιθυμούν την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα, σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, στην κατεύθυνση των ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε νοικοκυριό, η ΘΕΡΜΗ – Τηλεθέρμανση παρέχει σε όλο το νομό Σερρών, σε  συνεργασία με τις εταιρίες VOLTON και HRS αντίστοιχα, υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος, κινητής – σταθερής τηλεφωνίας και Internet, επιτυγχάνοντας φθηνότερα τιμολόγια έως και 25%. Κύριος στόχος  της εταιρείας είναι να έχει ευχαριστημένους πελάτες και γι’ αυτό εργάζεται εντατικά  προς αυτή τη κατεύθυνση.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.