Ο Δήμος Σερρών στην 82η ΔΕΘ

Απώλειες
- Διαφήμιση -

deth

Δυναμική παρουσία στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) έχει και   φέτος ο Δήμος  Σερρών  με  δικό του stand στο περίπτερο του Επιμελητηρίου   Σερρών   (περίπτερο   12-stand   25), επίκεντρο της παρουσίας του, η πορεία της πόλης στο χρόνο, η μεγάλη ιστορία της, τα αξιοθέατά της και το μοναδικό στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια Αυτοκινητοδρόμιο του Δήμου (Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ). Έτσι, ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το πλούσιο φωτογραφικό υλικό για  τις  Σέρρες  που  εκτίθεται, αλλά  και  να  λάβει  πληροφορίες για  την επιτυχή λειτουργία του Σερραϊκού Αυτοκινητοδρομίου.

- Διαφήμιση -

Η   82η  Διεθνής   Έκθεση   Θεσσαλονίκης,   που   άνοιξε   τις   πύλες   της   το Σάββατο 9 και θα διαρκέσει έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017, αποτελεί ευκαιρία προβολής για την πόλη και το Δήμο Σερρών. Να σημειωθεί ότι η Έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 4:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ τις καθημερινές, ενώ  Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.