Ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή καμπάνια από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών

- Διαφήμιση -

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές δράσεις ανάγνωσης και δημιουργικότητας, που διοργανώθηκαν για έκτη συνεχόμενη χρονιά στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών. Τις καλοκαιρινές δράσεις της βιβλιοθήκης συντόνισε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, με γενικό τίτλο «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο». Η καλοκαιρινή εκστρατεία προκάλεσε τα παιδιά να γνωρίσουν …σημεία και τέρατα, να διασχίσουν  σημεία της πόλης, να χρησιμοποιήσουν  τα σημεία του ορίζοντα,   να μάθουν σήματα Μορς και  τέλος να χαράξουν σημεία πάνω στο χάρτη με   κοινό σημείο επαφής, τη Βιβλιοθήκη.

SONY DSC

- Διαφήμιση -

Στόχος των δράσεων ήταν να προάγουν τη δημιουργικότητα, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και φυσικά να αναζωπυρώσουν την αγάπη των παιδιών για το βιβλίο και τη διαδικασία της ανάγνωσης μέσα από το παιχνίδι, τη δραματοποίηση, τον πειραματισμό, τη μουσική και τις κατασκευές. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 39 δράσεις στις οποίες συμμετείχαν 729 παιδιά από 4 έως 12 ετών. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις δράσεις μας, καθώς και φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.serrelib.gr/summer_campaign_2017.html.

SONY DSC

Η Βιβλιοθήκη Σερρών ετοιμάζεται δυναμικά για τη χειμερινή της δημιουργική περίοδο με δράσεις, εκδηλώσεις και νέες υπηρεσίες. Μπορείτε να ενημερώνεστε για το νέο πρόγραμμα μέσα από σελίδα της βιβλιοθήκης http://www.serrelib.gr ή με ένα τηλεφώνημα στο 2321098557.
Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές, εμψυχωτές και βοηθούς που στήριξαν και αγάπησαν την παραπάνω προσπάθεια. Χωρίς τη δική τους προσφορά, τίποτα δε θα ήταν εφικτό.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.