Η κλήρωση και η φιλοξενία της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

- Διαφήμιση -

Ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση όλων των πρωταθλημάτων, καθώς και του Κυπέλου Αντρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. στα γραφεία της Ένωσης στην Κομοτηνή. Η διαδικασία εξελίχθηκε μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ανάμεσα στους εκπροσώπους των περισσοτέρων ομάδων της μεγαλύτερης γεωγραφικά Ένωσης στην Ελλάδα για το οποίο, ως καλοί οικοδεσπότες, φρόντισαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικολόπουλος Ν., ο Αντιπρόεδρος κ. Χαλκιάς Β. και ο Ταμίας Παπούης Σ. Οι διοικούντες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια της έμπειρης γραμματέως της κ. Καραηλιάδου Σ., έκαναν εγκαίρως τη δέουσα προετοιμασία και γι’ αυτό τον λόγο οι κληρώσεις προχώρησαν με ξεκάθαρους όρους και χωρίς καμία αμφιβολία ή καθυστέρηση.
Η μοναδική ομάδα που εκπροσώπησε το Σερραϊκό Μπάσκετ ήταν ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός δια του γενικού εφόρου του Θάνου Μηλούση, ο οποίος μετέφερε τις ευχές της νέας διοίκησης του Τμήματος Αντρών για ένα πρωτάθλημα που θα ευχαριστηθούν οι συμμετέχοντες και, κυρίως, οι φίλαθλοί του, αλλά και τη δέσμευση ότι όλες οι ομάδες που θα αγωνιστούν με τα «λιοντάρια» στο γήπεδο της Ομόνοιας θα έχουν τη φιλοξενία που αρμόζει στο άθλημα που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε.
Το αποτέλεσμα της κλήρωσης έφερε στον Α’ όμιλο τις 12 ομάδες της Ένωσης, ενώ στον Β’ τοποθετήθηκαν οι υπόλοιπες 13, συμπεριλαμβανομένων όλων των ομάδων από την Καβάλα. Σε ότι αφορά τώρα το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ο συνδυασμός των πρώτων αγωνιστικών του Κυπέλου και του Πρωταθλήματος κρίνεται «εκρηκτικός» για τη νέα αντρική ομάδα του Πανσερραϊκού, αφού μέσα σε ένα διάστημα δύο εβδομάδων καλείται να δώσει 3 ντέρμπυ, τα δύο με τον συμπολίτη ΑΟΣ και, ενδεχομένως, ένα εκτός έδρας με τον ΚΑΟΔ που, από τα σαλόνια της Α1, επιστρέφει και φιλόδοξος για νέες διακρίσεις.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.