Την τελική απάντηση του Π.Καμένου, περιμένει ο Δ.Σερρών για τα στρατόπεδα

- Διαφήμιση -

Επανέρχεται και πιέζει για το θέμα των στρατοπέδων, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, αφού στο τελευταίο του ταξίδι στην Αθήνα έλαβε την προφορική δέσμευση του Υπουργού Εθν.Άμυνας οτι το θέμα θα λήξει έως τον Αύγουστο. Η επιστολή προς τον Υπουργό:

Κύριε Υπουργέ

- Διαφήμιση -

Όπως σας έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες σας, σας έχω αποστείλει την τεχνική έκθεση ακινήτων, βάσει της οποίας αποδεικνύεται τεκμηριωμένα, ότι η αξία των 45 περίπου στρεμμάτων τα οποία αποδίδονται πολεοδομημένα και παραμένουν στην κυριότητα του ΤΕΘΑ εξασφαλίζουν για το εν λόγω ταμείο ανταποδοτικό όφελος, το οποίο υπερβαίνει το 5% της αντικειμενικής αξίας του συνόλου της αποδιδόμενης έκτασης των στρατοπέδων ¨Εμμανουήλ Παππά¨ και ¨Παπαλουκά¨. Την τεχνική αυτή έκθεση μου τη ζητήσατε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2017 στο γραφείο σας, για το θέμα των στρατοπέδων του Δήμου Σερρών και είχατε δώσει εντολή στους συνεργάτες σας, ότι από τη στιγμή που θα σας παρέδιδα την προαναφερόμενη τεχνική έκθεση, να ολοκληρωθεί μέχρι τον Αύγουστο 2017 η διαδικασία από τη Διοικητική Επιτροπή του ΤΕΘΑ για το θέμα των στρατοπέδων του Δήμου Σερρών.     Επειδή πρέπει να ενημερώσω το Δημοτικό Συμβούλιο για την εξέλιξη του θέματος, θα παρακαλούσα όπως έχω μια απάντηση για την κατάληξη του θέματος των στρατοπέδων του Δήμου Σερρών. Εάν κρίνετε σκόπιμο ότι πρέπει να γίνει νέα συνάντηση στο γραφείο σας για το παραπάνω θέμα, είμαι στην διάθεση σας για την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης, στην οποία αν είναι δυνατό να συμμετέχει και η Υπουργός κ. Κόλλια-Τσαρούχα Μαρία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.