Φ. Αραμπατζή: Μεγάλα προβλήματα από την καθυστέρηση των δηλώσεων ΟΣΔΕ

κτισμάτων Αραμπατζή Αγροτική
- Διαφήμιση -

Την άμεση αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν χιλιάδες αγροτοκτηνοτρόφοι της χώρας, λόγω της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση των δηλώσεων ΟΣΔΕ, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Βαγγέλη Αποστόλου η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή.

Η Σερραία βουλευτής ζητά από τον κ. Αποστόλου απαντήσεις για το πότε αναμένεται τελικά η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δηλώσεων, για το τί πρόκειται να γίνει με όσους αγρότες χωρίς δική τους υπαιτιότητα οι δηλώσεις τους καταχωρήθηκαν εκπρόθεσμα, καθώς και το πότε αναμένεται τελικά να καταβληθεί η εξισωτική αποζημίωση του 2017.

- Διαφήμιση -

Επίσης η κ. Αραμπατζή ζητά απαντήσεις και για το πώς θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, που έχουν προκύψει από τις επικαλύψεις λόγω δασικών χαρτών, για το αν θα καταχωρηθούν τελικά ως αγρανάπαυση οι εκτάσεις, που έμειναν εκτός, εξαιτίας του αγωγού TAP καθώς και για το πότε θα προκηρυχθεί το Πρόγραμμα για τα Σχέδια Βελτίωσης.

Verros IKE Facebook cover_new

Πηγή:ert.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.