Ο Κ.Καραμανλής για τη λειτουργία του γραφείου ΕΦΚΑ Σιδηροκάστρου

499
Συνάντηση Καραμανλή με Μητσοτάκη
- Διαφήμιση -

Ο βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής επανήλθε σήμερα στο θέμα της σχεδιαζόμενης κατάργησης του γραφείου ΕΦΚΑ Σιδηροκάστρου.
Σε συνέχεια ερώτησης που είχε καταθέσει στις 22/2/2017 προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ερώτηση η απάντηση της οποίας ακόμη εκκρεμεί, ο κ. Καραμανλής κατέθεσε σήμερα – στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου – την από 6/7/2017 επιστολή του Αντιδημάρχου Διοικητικών Θεμάτων του Δήμου Σιντικής.
Στο κείμενο της αναφοράς, επισημαίνεται το γεγονός πως στο Σχέδιο Οργανισμό ΕΦΚΑ (έκδοση 13/20-6-2017) εξακολουθεί να μην συμπεριλαμβάνεται το Αποκεντρωμένο Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης Σιδηροκάστρου, και με δεδομένο ότι η λειτουργία του εν λόγω γραφείου κρίνεται απαραίτητη, ο κ. Καραμανλής καλεί την αρμόδια Υπουργό όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου άμεσα να επιλυθεί το εν λόγω πρόβλημα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.