Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα
- Διαφήμιση -

Αγαπητά μου παιδιά,

Μετά τον δύσκολο αγώνα που δώσατε για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τους καρπούς αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Η ανακοίνωση των βαθμολογιών των εξετάσεων σκόρπισε τη χαρά σε πολλούς από εσάς, καθώς και στους γονείς και τους καθηγητές σας που υπήρξαν συμπαραστάτες σας όλα αυτά τα χρόνια της κοπιώδους προετοιμασίας. Το όνειρο της εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο έγινε πραγματικότητα για εσάς που παλέψαμε, προσπαθήσατε, κουραστήκατε και στερηθήκατε πολλά πράγματα. Γι’ αυτό το λόγο σας αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια!

- Διαφήμιση -

Σας εύχομαι το νέο σας ξεκίνημα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να είναι ευχάριστο και δημιουργικό. Μέσα από αυτή σας την πορεία να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις,ώστε σε λίγα χρόνια να βγείτε στην αγορά εργασίας ως απολύτως καταρτισμένοι επιστήμονες που θα έχουν να προσφέρουν τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο. Απολαύστε την φοιτητική σας διαδρομή καθώς αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές περιόδους στη ζωή κάθε ανθρώπου. Επιπλέον, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για ακόμη μία φορά η Π.Ε. Σερρών τήρησε την παράδοση των πολλών και υψηλών επιτυχιών. Γι’ αυτό και νιώθω την ανάγκη εκτός από τους νέους φοιτητές πλέον, να συγχαρώ και το εκπαιδευτικό προσωπικό που προετοίμασε τα παιδιά για τις Πανελλαδικές εξετάσεις καθώς και τους γονείς που στέκονται πάντα δίπλα στα παιδιά τους σ’ αυτή τη δύσκολη διαδικασία.
Υπάρχουν ωστόσο και τα παιδιά εκείνα για τα οποία τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν το ίδιο θετικά. Σ’ αυτά τα παιδιά λοιπόν θα ήθελα να πω πως το γεγονός αυτό δεν θα πρέπει να τους πτοήσει και να τους καταβάλλει. Αντιθέτως, θα πρέπει να τους οπλίσει με ακόμη περισσότερο πείσμα και είμαι βέβαιος πως η επιτυχία θα έρθει σε ό, τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν από εδώ και στο εξής, είτε δηλαδή μια δεύτερη προσπάθεια στις Πανελλαδικές εξετάσεις είτε οτιδήποτε άλλο θα προτάξουν ως επιλογή.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.