Καθηγητές από το Βιετνάμ στις εγκαταστάσεις της “ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.”

420
Τηλεθέρμανση
- Διαφήμιση -

Εντυπωσιασμένοι από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις καινοτόμες εφαρμογές της «ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.» δήλωσαν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας δύο κορυφαίων πανεπιστημίων του Βιετνάμ. Οι καθηγητές που βρίσκονται στις Σέρρες μέσω προγράμματος συνεργασίας με το ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας, επισκέφθηκαν σήμερα τηνΠέμπτη 15/06, τις εγκαταστάσεις της «ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.» στην Ομόνοια, συνοδευόμενοι από τον συντονιστή του προγράμματος Δρ. Δημήτρη Πασχαλούδη. Εκεί ξεναγήθηκαν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Ιωάννη Μυλωνάκη και το εξειδικευμένο προσωπικό της ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ, όπου τους παρουσιάστηκε η λειτουργία του εργοστασίου και η διαδικασία συμπαραγωγής ηλεκτρισμού & θερμότητας.

Οι διακεκριμένοι επιστήμονες από το Βιετνάμ που φέρουν κορυφαία αξιώματα σε οργανισμούς και παραγωγικούς φορείς της χώρας τους, συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνεργασίας με το ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας που στοχεύει στη μεταφορά τεχνογνωσίας από χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επιλεγμένες χώρες της Ασίας και συγκεκριμένα στο Βιετνάμ, Κιργιστάν και Κίνα. Στόχος της ακαδημαϊκής κοινότητας είναι η επιτυχής υλοποίηση του Προγράμματος Erasmus, αλλά παράλληλα και η στρατηγική ανάπτυξη μελλοντικών συνεργειών μεταξύ των Ιδρυμάτων των δύο χωρών και του επιχειρηματικού κόσμου. Προς αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της «ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.».

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.