Πλούσιο το καλοκαιρινό πρόγραμμα για την Αδελφότητα Μικρασιατών Ν.Σερρών

- Διαφήμιση -

Η πολιτιστική περίοδος 2016-2017 για τα μαθήματα στα χορευτικά τμήματα και την χορωδία στην Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος», έχει ολοκληρωθεί . Πέρασε μια πολιτιστική περίοδος γεμάτη δράσεις,  με συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων και της χορωδίας  της Αδελφότητας, σε εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ίδια αλλά και άλλοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι . Οι δράσεις της Αδελφότητας δεν σταματούν την καλοκαιρινή περίοδο . Το χρονικό διάστημα του καλοκαιριού η Αδελφότητα συμμετέχει σε εκδηλώσεις καλεσμένη από συλλόγους όχι μόνο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών αλλά και από άλλες περιοχές  της  Ελλάδας. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πρόκειται να συμμετέχει η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Σερρών « Ο Άγιος Πολύκαρπος» είναι το εξής :

 

- Διαφήμιση -

Ιούνιος 2017

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017: 6η Παιδική χορευτική Συνάντηση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών και Φίλων Ν.Σουλίου, στο Νέο Σούλι Σερρών : Παιδικό –Εφηβικό Χορευτικό Τμήμα.

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017: 6η Συνάντηση Μικρασιατών Μακεδονίας –Θράκης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυργίων , στα Κύργια Δράμας . Χορευτικό Τμήμα Παραστάσεων.

 

Ιούλιος 2017

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017: 1η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατικών Συλλόγων , «Καλώς Ανταμωθήκαμε» στην Λαμία ,που διοργανώνει η Ένωση Μικρασιατών Λαμίας υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων και της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ). Χορευτικό Τμήμα Παραστάσεων .

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017: 6η  Πανελλήνια Παιδική-Εφηβική χορευτική συνάντηση στην Κάτω Καμήλα Σερρών που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Καμήλας Σερρών. Παιδικό –Εφηβικό Χορευτικό Τμήμα.,

 

Αύγουστος 2017

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017: «Νύχτες Αυγούστου», που διοργανώνει η Βιβλιοθήκη και το Τοπικό Συμβούλιο Άνω Πορροϊων ,στα Άνω Πορρόια Σερρών. Χορευτικό Τμήμα Παραστάσεων.

 

Σεπτέμβριος 2017

8,9 και 10 Σεπτεμβρίου 2017: Παννελληνία Χορευτική Συνάντηση Σερρών που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (ΚΕΔΗΣ)σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης των Σερρών στο θερινό θεατράκι του δήμου Σερρών. Χορευτικό Τμήμα Παραστάσεων –Παιδικό και Εφηβικό  Χορευτικό Τμήμα

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.