Ευχαριστίες της ΠΕ Σερρών σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας

ΠΕ Σερρών Σέρρες Διοικητήριο Νομαρχία Επίδομα Σύσκεψη Τουρισμός Βασιλόπιτα
- Διαφήμιση -

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός και το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Σερρών ευχαριστούν όλους, όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος Επισιτιστικής βοήθειας απόρων (ΤΕΒΑ 2016-2017).
Επιχειρήσεις, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί φορείς, χορηγοί ,εθελοντές και εργαζόμενοι του προγράμματος συνέδραμαν καθοριστικά στην ομαλή ροή και ολοκλήρωση του, με αποτέλεσμα να έχει εξυπηρετηθεί σχεδόν το σύνολο των 8.925 ωφελουμένων της Π.Ε. Σερρών.
Ο εθελοντισμός και η χορηγία δεν έχουν υλικά ανταλλάγματα, προωθούν όμως τη συμβολή και συμμετοχή των ατόμων στη ζωή της κοινότητας και της ευρύτερης κοινωνίας. Δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας , ελπίδας και εμπιστοσύνης καθώς και κοινωνικό κεφάλαιο, η αξία του οποίου φαίνεται με την ενδυνάμωση της ζωής στην κοινότητα και την ενίσχυση της κοινωνικής εμπιστοσύνης.
Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους υπαλλήλους των Δήμων και των Δημοτικών Κοινωφελών Επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ξεπερνώντας τις αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες ,προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι άποροι συνδημότες τους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εθελοντές, Έλληνες και ξένους, που βοήθησαν στις διανομές στο δήμο Σερρών και σε άλλες περιοχές.
Ευχαριστούμε επίσης τις Σερραϊκές επιχειρήσεις «Σ.Ταυλαρίδης Α.Β.Ε.Ε.», ΑΦΟΙ Γ. ΚΟΥΡΤΙΔΗ Α.Ε –NEKTAR, «ΦΑΕΘΩΝ» ΑΒΕΕ, ΡΟΥΠΕΛ Α.Ε. και όλους τους επιχειρηματίες που παραχώρησαν επανειλημμένα χώρους και υλικοτεχνική υποδομή για την αποθήκευση των προϊόντων.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους ωφελούμενους του προγράμματος για την υπομονή και κατανόησή τους, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία τους.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.