Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στη Λέσβο

- Διαφήμιση -

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής, μαζί με τον αναπληρωτή Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτή Λέσβου, κ. Χαράλαμπο Αθανασίου και κλιμάκιο του Κόμματος, μετέβησαν στη Λέσβο για να ενημερωθούν για τις ζημιές που προκάλεσε ο χθεσινός καταστροφικός σεισμός.

Για την επίσκεψη αυτή, ο κ. Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

- Διαφήμιση -

«Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είμαστε από το πρωί στη Λέσβο, προκειμένου να διαπιστώσουμε το μέγεθος της καταστροφής και να βρεθούμε κοντά στους κατοίκους που επλήγησαν από τον σεισμό.

Η Νέα Δημοκρατία θέλει να εξάρει το έργο και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, του Στρατού, της Αστυνομίας, αλλά και των οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού, που, από την πρώτη στιγμή, παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια στους πληγέντες.

Παράλληλα, καλούμε την Κυβέρνηση να προχωρήσει τάχιστα στην καταγραφή των ζημιών και να ακολουθήσει άμεσα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ενεργοποίησης του Ταμείου Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη στους πολίτες της Λέσβου».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.