Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 6ου Eco Festival

607
- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΕΔΗΣ, η τελετή λήξης του 6ου Serres Eco Festival. Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού Βασίλης Τερζής καθώς και πολλοί φορείς και επιχειρηματίες που στήριξαν έμπρακτα τον θεσμό και βραβεύτηκαν για αυτό.

Ο Δήμαρχος Σερρών εξέφρασε την ικανοποίησή του για την φετινή διοργάνωση η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έθεσε ακόμη υψηλότερους στόχους για την επόμενη χρονιά. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής δήλωσε πως η αλλαγή χώρου αποδείχθηκε “καλή έμπνευση” και αξιοποιήθηκε το Κεντρικό Πάρκο των Σερρών κάτι που ζήτησε η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για την ευκολότερη πρόσβαση των μαθητών.

- Διαφήμιση -

VERROS

Στην τελετή βραβεύτηκαν για την προσφορά τους εκπρόσωποι φορέων, επιχειρηματίες, οι χορηγοί επικοινωνίας, καθώς και ο Τεχνικός Σύμβουλος Υλοποίησης της διοργάνωσης η επιχείρηση, “Βέρρος Κωνσταντίνος Υπηρεσίες Οργάνωσης Εκδηλώσεων”.

6

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.