Μήνυμα του Βουλευτή Μ.Τζελέπη για τα παιδιά που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

- Διαφήμιση -

Οι   Πανελλήνιες   εξετάσεις   είναι   μια   από   τις   πρώτες   «μάχες»   της   ζωής,   που καλούνται να δώσουν οι μαθήτριες και οι μαθητές των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας. Είναι η αφετηρία/εφαλτήριο για νέους στόχους και όνειρα, αλλά και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών για τους υποψηφίους.  Ο αγώνας, οι προσπάθειες και οι κόποι χρόνων που κάνανε οι μαθήτριες και οι μαθητές,   κορυφώνονται   τώρα,   καθώς   η   δοκιμασία   αυτήν   είναι   ένα   από   τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής τους ζωής, το οποίο αποτελεί και το εισιτήριο για την εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας, η προσπάθεια και ο αγώνας σας, μας δίνει ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας. Με τα εφόδια και τις εμπειρίες που θα λάβετε, θα κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.   Εύχομαι από καρδιάς, καλή  επιτυχία και  καλή δύναμη  στις μαθήτριες και  τους μαθητές που διαγωνίζονται στις φετινές εξετάσεις. Με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ελπίδα να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες, τόσο τις δικές σας, όσο και  των γονιών και των καθηγητών σας, οι  οποίοι στάθηκαν δίπλα σας αρωγοί σε όλη την πορεία της προσπάθειάς σας. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας σημαντικός   δρόμος   για   τις   επιδιώξεις   σας,   για   ένα   καλύτερο   μέλλον,   αλλά   μην ξεχνάτε πως δεν είναι ο μοναδικός και ο τελευταίος για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είναι ο «πηγαιμός για την Ιθάκη», όχι η Ιθάκη η ίδια.

- Διαφήμιση -

Καλή σας επιτυχία!!!

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Τζελέπης

Βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.