Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών για τα παιδιά που ρίχνονται στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα
- Διαφήμιση -

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τους μαθητές που μπαίνουν στη «μάχη» των Πανελλαδικών εξετάσεων:

Αγαπητά μου παιδιά,

- Διαφήμιση -

Kαλείστε φέτος να μπείτε στη δύσκολη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, στοχεύοντας στην είσοδό σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που έχετε καταβάλλει όλο το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις των εξετάσεων, θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχηθώ καλή επιτυχία!

Ας είναι αυτές οι εξετάσεις το σκαλοπάτι για να φτάσετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Με θάρρος , αποφασιστικότητα και χωρίς άγχος ,είμαι σίγουρος πως θα πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια έχετε βέβαια συμπαραστάτες και αρωγούς τους καθηγητές σας και τους γονείς σας. Και αυτοί λοιπόν είναι άξιοι συγχαρητηρίων, καθώς ο καθένας από την πλευρά του και με τον τρόπο του συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων σας.
Η είσοδος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί σίγουρα τον μεγάλο στόχο για τους περισσότερους νέους ανθρώπους. Εκεί μπορείτε να αποκτήσετε ισχυρά εφόδια που θα σας δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείτε , να βελτιωθείτε και να ωριμάσετε , έτσι ώστε να είστε έτοιμοι τα επόμενα χρόνια να βγείτε στον στίβο της εργασίας. Η δοκιμαζόμενη χώρα μας στηρίζεται σε εσάς που είστε το μέλλον αυτού του τόπου.

Ακόμη όμως κι αν αυτές οι εξετάσεις δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για όλους εσάς, να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως αυτό δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε ξανά το όνειρό σας. Γι’ αυτό μην πτοηθείτε και μην το βάλετε κάτω. Έτσι και αλλιώς η ζωή δεν είναι τίποτα άλλο παρά συνεχείς μάχες για την επίτευξη ενός στόχου, για την πραγματοποίηση ενός ονείρου.

Εύχομαι η διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων να κυλήσει και φέτος ομαλά. Όλοι εμείς είμαστε στο πλευρό σας , πιστεύουμε σε εσάς και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών
Γιάννης Μωυσιάδης

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.