Με νέα Διοίκηση το τμήμα Μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Πανσερραϊκός ιατρικού
- Διαφήμιση -

Με επιστολή προς τα ΜΜΕ η νέα Διοίκηση του τμήματος Μπάσκετ Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ενημερώνει τους φιλάθλους της καλαθοσφαίρισης, για την επίσημη ανάληψη καθηκόντων από τις 02.6.2017. Το κείμενο της επιστολής:

Η ανιδιοτελής αγάπη τόσο για την ιστορικότερη ομάδα του νομού μας, που μόλις 2 ημέρες πριν συμπλήρωσε 53 χρόνια της ιστορίας της, όσο και για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, ενώνει 15 Σερραίους επιχειρηματίες με κοινές αντιλήψεις για τα δρώμενα του Σερραϊκούς Μπάσκετ. Με όρεξη και αξιοπιστία, με όραμα και σχέδιο, με δουλειά και υπομονή, συντάσσουμε τις δυνάμεις μας και αναλαμβάνουμε ενεργό ρόλο για οδηγήσουμε τον Πανσερραϊκό μας εκεί που του αξίζει.
Σκοπός μας είναι:
1. Η ανάδειξη της πολύχρονης ιστορίας του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και η επάξια εκπροσώπηση του ονόματός του.
2. Η οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών με επαγγελματικά πρότυπα.
3. Η μέγιστη δυνατή καλή πορεία της αντρικής ομάδας.
4. Ο κοινωνικός και φιλανθρωπικός παρεμβατισμός του Τμήματος στην πόλη και τον νομό Σερρών.

- Διαφήμιση -

Ειδικότερα, οι αγωνιστικοί στόχοι της ομάδας έχουν ως ακρογωνιαίο λίθο την άρτια οργάνωση των ακαδημιών. Με νέους, καταρτισμένους Σερραίους προπονητές, φιλοδοξούμε να λειτουργήσουμε ολιγομελή τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου των ακαδημιών σε συνεργασία με τον προπονητή της αντρικής ομάδας θα καθορίζουν τον αγωνιστικό προσανατολισμό των αθλητών μας, ώστε να υπάρχει η ίδια φιλοσοφία από τα μίνι μέχρι τα αγωνιστικά τμήματα και τους άντρες. Οι αθλητές όλων των ηλικιών θα υποστηρίζονται αναλογικά με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από επαγγελματία γυμναστή, ενώ ένα πλήρες ιατρικό επιτελείο θα συμβάλει όχι μόνο στη διατήρηση της υγείας τους, αλλά και στη μεγιστοποίηση της αθλητικής τους απόδοσης.

Κλείνοντας, νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσοι εργάστηκαν και προσέφεραν μέχρι σήμερα τις υπηρεσίες τους στο Τμήμα Μπάσκετ του Πανσερραϊκού, και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην περαιτέρω πορεία τους. Επίσης, ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και τον Προέδρό του κ. Βασίλη Χατζημιχαηλίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν ομόφωνα στα πρόταση μας και υποσχόμαστε αγαστή συνεργασία με όλα τα Τμήματα του Ερασιτέχνη.

Με εκτίμηση, τα μέλη του Μετοχικού Συμβουλίου (αλφαβητικά):
1. Αραμπατζής Αλέξανδρος
2. Αρναούτογλου Θωμάς
3. Βέρρος Κώστας
4. Γιαννάκης Δημήτρης
5. Ιακωβίδης Χρήστος
6. Καλαϊτζίδης Βασίλης
7. Καντάς Θόδωρος
8. Καραλής Απόστολος 9. Μηλούσης Θάνος
10. Μπεντούλης Σταύρος
11. Νιζάμης Πασχάλης
12. Ντίκογλου Σάκης
13. Παπαπαναγιώτου Αλέξανδρος
14. Σολούγκας Νίκος
15. Σταυρόπουλος Ανέστης

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.