Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 από τον Δήμο Σερρών

478
- Διαφήμιση -

Το τουρνουά μπάσκετ 3χ3 για αγόρια και κορίτσια μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου Σερρών, διοργανώνεται για 22η φορά στις 13 και 14 Μαΐου 2017 στις Σέρρες. Φέτος για πρώτη φορά , αντίστοιχα τουρνουά μπάσκετ 3χ3 θα διοργανωθούν και στον Προβατά στις 20 και 21 Μαίου και τον Σεπτέμβριο στον Λευκώνα και στο Σκούταρι. Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πάνω από 1600 παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να διασκεδάσουν με το μπάσκετ.

“Οι συμμετοχές των παιδιών και η άρτια διοργάνωση έχουν καταστήσει τον Δήμο μας τον μοναδικό στην Ελλάδα στον οποίο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δίνει κάθε χρόνο την συγκεκριμένη διοργάνωση. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον Νίκο Ιλανίδη, την “ψυχή” του τουρνουά”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 11 Μαίου , παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΗΣ και εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό Βασίλη Τερζή και του υπεύθυνου του αθλητικού τμήματος του Δήμου Σερρών Νίκου Ιλανίδη.

- Διαφήμιση -

“ Το τουρνουά μπάσκετ 3χ3 έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του Σερραϊκού κοινού εδώ και χρόνια και στόχος μας είναι να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο. Φέτος για πρώτη φορά το 3χ3 θα βγεί εκτός πόλης, στο Σκούταρι, στο Λευκώνα, στο Μητρούσι,” δήλωσε ο κ. Τερζής.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.