ΟΕΒΕΣΣ: “Συγκινητική η ανταπόκριση για τον μικρό Άγγελο”

406
- Διαφήμιση -

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΟΕΒΕΣ Ν.Σερρών ευχαριστεί τους πολίτες για τη συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα για βοήθεια προς τον μικρό Άγγελο.

“Ο   Πρόεδρος   και   τα   μέλη   του   Διοικητικού   Συμβουλίου   της   Ομοσπονδίας Επαγγελματικών   Βιοτεχνικών   και   Εμπορικών   Σωματείων   Ν.   Σερρών επιθυμούν   δημόσια   να   μεταφέρουν   τις   ευχαριστίες   των   γονέων   και   της οικογένειας   του μικρού  Άγγελου     προς   όλους,    όσοι   συνέδραμαν  με κάθε τρόπο   στη   συγκέντρωση   του   απαιτούμενου   χρηματικού   ποσού   για   την επέμβασή που θα κάνει σε Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο των Αθηνών.  Ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να γίνονται καταθέσεις  στον  τραπεζικό λογαριασμό που δόθηκε στη δημοσιότητα . Η   βοήθεια   και   η   αλληλεγγύη   που   επέδειξαν   Σερραίοι   και   μη, αποδεικνύουν ότι δεν χάθηκε από τις μέρες μας το ανθρώπινο πρόσωπο της συμπαράστασης στις δύσκολες στιγμές των διπλανών μας. Επίσης   η   Διοίκηση   της   Ομοσπονδίας   μας   ευχαριστεί   θερμά   τον Δικηγόρο   Σερρών   κο   Ευστάθιο     Τζαμπάζη   που   με   λεπτότητα   και διακριτικότητα χειρίστηκε το όλο ζήτημα ώστε να έχουμε ο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Με την ευχή και την ελπίδα να βγει δυνατός ο μικρούλης Άγγελος από αυτή τη δοκιμασία, σας ευχαριστούμε θερμά όλους!”

- Διαφήμιση -

VOITHEIA PAIDAKI

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.