ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ

- Διαφήμιση -

ΕΒΖΗ Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης ΑΕ, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε σήμερα τις αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της, όπως αυτές αποφασίστηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση. Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει η Voria.gr, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη συνεδρίαση, παραιτήθηκε ο μέχρι εχθές πρόεδρος Χρυσόστομος Γερούκης όπως και το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Παύλος Μπαρούτας.

- Διαφήμιση -

Στην ίδια συνεδρίαση το δ.σ. εξέλεξε ως νέα μέλη τους Μπέτση Ηλία και Μελέτη Γεώργιο, ενώ τις αρμοδιότητες του προέδρου ανέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπρος Χαραλάμπους.

Η σύνθεση του νέου δ.σ. έχει ως ακολούθως:

– Εκτελεστικά Μέλη: Χαραλάμπους Λάμπρος, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος, Ταραζάς Αστέριος, μέλος και Μελέτης Γεώργιος, μέλος.

– Μη Εκτελεστικά Μέλη : Λάζαρη Αδαμαντίνη, αντιπρόεδρος, Μπέτσης Ηλίας, μέλος.

– Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη: Κωνσταντινίδης Μανασής, μέλος και Κολιάτσας Σπυρίδων, μέλος.

Όσον αφορά την Επιτροπή Ελέγχου, η σύνθεσή της διαμορφώνεται ως εξής: Κολιάτσας Σπυρίδων, πρόεδρος της Επιτροπής, Λάζαρη Αδαμαντίνη, μέλος και Κωνσταντινίδης Μανασής, μέλος.

Η εκλογή των μελών του δ.σ και της Επιτροπής Ελέγχου θα τεθούν προς επικύρωση στην κρίση της επόμενης τακτικής γενικής συνέλευσης.

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.