Nα μην υπογράψει ο αντιπεριφερειάρχης για τις Κυριακές

- Διαφήμιση -

Αναστάτωση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο των Σερρών για το θέμα του ανοίγματος των καταστημάτων 52 Κυριακές το χρόνο μετά την σχετική απόφαση της Κυβέρνησης. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άγγελος Κεχαγιάς τονίζει πως η λειτουργία των καταστημάτων της Κυριακές όχι μόνο δεν θα αυξήσει το τζίρο αλλά θα προσθέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα στον ήδη επιβαρυμένο εμπορικό κόσμο , καθώς το μόνο που θα αυξηθεί θα είναι τελικά τα έξοδα.

 “Να μην υπογράψει ο αντιπεριφερειάρχης”

- Διαφήμιση -

Παράλληλα ο κύριος Κεχαγιάς ζητά από τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη να σταθεί στο πλευρό των εμπόρων καθώς για να εφαρμοστεί η απόφαση λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές θα πρέπει να υπογραφεί από τους κατά τόπους αντιπεριφερειάρχες.

“Θέλω ό,τι και ο εμπορικός κόσμος”

Ο Γιάννης Μωυσιάδης από την πλευρά του δήλωσε ότι έχει ήδη συναντήσει τους εμπόρους και γνωρίζει απολύτως τις θέσεις τους , τονίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να λάβει μία απόφαση που θα αντίκειται στις επιθυμίες και τα συμφέροντα των επαγγελματιών.

 

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.