Στο στόχαστρο των Φιλάθλων του Πανσερραϊκού ο Μ.Γρηγορίου

- Διαφήμιση -

Με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του προπονητή του Πανσερραϊκού Μιχάλης Γρηγορίου καταφέρθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου φιλάθλων CHE GUEVARA CLUB Γιάννης Καδής αντιδρώντας στην απόφαση του πρώτου να αναλάβει τελικά προπονητικά καθήκοντα στην ομάδα της Κέρκυρας. Ο κύριος Καδής υποστήριξε πως ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ανακόλουθος αφού μόλις πριν λίγες ημέρες ήταν αυτός που εμφανιζόταν σίγουρος πως με τον Ρώσο επιχειρηματία θα άλλαζαν τα πράγματα. Οι φίλαθλοι καυτηριάζουν την στάση του κυρίου Γρηγορίου καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά “την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια στα δύσκολα”

“Έδωσα συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια”

- Διαφήμιση -

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Γρηγορίου επιβεβαίωσε χθες πως όντως έχει μιλήσει με την Κέρκυρα και πως το μόνο που μένει είναι να “πέσουν οι υπογραφές”. Όσο για το λόγο που τον οδήγησε σ’αυτή την απόφαση ήταν όπως είπε ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις προς το πρόσωπό του εντός του χρονικού περιθωρίου που είχε ο ίδιος δώσει.

Προβληματισμός για τον Ρώσο 

Και μέσα σ’ όλα αυτά ακόμη δεν έχει πέσει “δεκάρα τσακιστή” στην ομάδα από τον Ρώσο Επιχειρηματία γεγονός που προκαλεί προβληματισμό σε διοίκηση και φιλάθλους που έχουν εξαντλήσει πλέον όλα τα περιθώρια ανοχής και αντοχής. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται τώρα η συνεδρίαση του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ όπου όπως όλα δείχνουν θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.