ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ

- Διαφήμιση -

Αυτοψία στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών πραγματοποίησαν χθες ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου Ανδρέας Λοίζος καθώς και ένας εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Όπως δήλωσε ο Πέτρος Αγγελίδης τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τις εκτιμήσεις των δύο ειδικών θα είναι χρήσιμα ώστε να προχωρήσει σύντομα και με σωστό τρόπο η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα του αυτοκινητοδρομίου.

Ενστάσεις από την αντιπολίτευση 

- Διαφήμιση -

Ωστόσο προχειρότητα καταλόγισε για ακόμη μία φορά στη δημοτική αρχή ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Βασίλης Χρυσανθίδης ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που μειοψήφισε στην οικονομική επιτροπή και δεν αποδέχτηκε την απόρριψη της ένστασης του εργολάβου. Ο κύριος Χρυσανθίδης δικαιολόγησε την απόφασή του λέγοντας πως ουσιαστικά ο εργολάβος παίρνει εντολή να αποκαταστήσει την πίστα βασιζόμενος στην ίδια μελέτη γεγονός που ενδεχομένως να φέρει σε λίγο καιρό την ίδια κατάσταση στην πίστα .

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.