Σιντριβάνι…σπατάλης στο Άνω Μητρούσι

- Διαφήμιση -

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο δήμο Σερρών ξέρουν από … καλά σιντριβάνια και θα σας εξηγήσουμε αμέσως τί εννοούμε. Έκπληκτοι διαβάσαμε στο ένθετο “secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” για ένα σιντριβάνι στη δημοτική κοινότητα Μητρουσίου , η ανακατασκευή του οποίου στοίχισε 6.000 ευρώ!!Το ρεπορτάζ μας στο σημείο όπου βρίσκεται το εν λόγω έργο απέδειξε μάλιστα πως παρά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που δόθηκε το σιντριβάνι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση καθώς είναι γεμάτο σκουπίδια και ακαθαρσίες.

“Ήταν αίτημα του τοπικού συμβουλίου”

- Διαφήμιση -

Ο αντιδήμαρχος Έργων του δήμου Σερρών Παύλος Μυστακίδης δήλωσε πάντως πως όλα έγιναν νόμιμα και πως το εν λόγω έργο χρηματοδοτήθηκε κατόπιν απαίτησης του τοπικού συμβουλίου. Ωστόσο ο τότε πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Άρης Μπεχτσής δήλωσε πως η δημοτική κοινότητα ζήτησε μια σειρά έργων από τη δημοτική αρχή , τα οποία δεν μπορούσαν να υλοποιηθούν γιατί δεν υπήρχαν χρήματα. Αφού λοιπόν τα λεφτά επαρκούσαν μόνο για ένα συντριβάνι.. αρκέστηκαν σ’ αυτό προκειμένου να εξωραΐσουν τουλάχιστον την κεντρική πλατεία του χωριού.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.