Λυσσασμένος σκύλος δάγκωσε ηλικιωμένο

- Διαφήμιση -

Ένα πρωτόγνωρο και συνάμα ανησυχητικό γεγονός συνέβη πριν από λίγες ημέρες στον Εμμανουήλ Παπά. Λυσσασμένος σκύλος επιτέθηκε σε ηλικιωμένο και του κατάφερε δαγκώματα με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να προσβληθεί από την επικίνδυνη ασθένεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ηλικιωμένος άντρας καθώς επέστρεφε στο σπίτι του είδε το σκυλί να έχει ρίξει στο έδαφος  μια συγχωριανή του και να είναι ένα βήμα πριν την δαγκώσει. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο ίδιος παρενέβη με αποτέλεσμα ο σκύλος να του επιτεθεί και τελικά να τον δαγκώσει. Ο άντρας διεκομίσθη αμέσως στο νοσοκομείο Σερρών όπου και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να αποδειχθεί τελικά πως είχε προσβληθεί από λύσσα.

“Συναγερμός στον Εμμανουήλ Παπά”

- Διαφήμιση -

Αμέσως μετά την ιατρική διάγνωση σήμανε συναγερμός και όλοι οι αρμόδιοι έσπευσαν στον Εμμανουήλ Παπά και εντόπισαν το λυσσασμένο σκυλί. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της κτηνιατρικής υπηρεσίας Σερρών Λεωνίδα Βαρούδη δεν υφίσταται θέμα ανησυχίας ωστόσο όπως τονίζει πρέπει οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν στην κατοχή τους σκυλιά να προχωρήσουν πάραυτα σε εμβολιασμό. Όσο για το πού αποδίδεται αυτό το πρώτο κρούσμα λύσσας στην περιφερειακή ενότητα των Σερρών ο κύριος Βαρούδης εκτιμά πως τον ιό μεταδίδουν μολυσμένες αλεπούδες που μετακινούνται από γειτονικές χώρες.

 

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.