Εντυπωσίασαν τα Σερραϊκά προϊόντα στη Μυτιλήνη

Το Ε.Β.Ε.Σ. στην έκθεση της Μυτιλήνης
- Διαφήμιση -
Το Ε.Β.Ε.Σ. στην έκθεση της Μυτιλήνης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Εμπορική-Τουριστική-Πολιτιστική Έκθεση «Expo-AEGEAN» 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Μαρίνα της Μυτιλήνης στο νησί της Λέσβου, από τις 14 μέχρι τις 17 Ιουνίου 2013.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρέστησαν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του νησιού και οι Πρόεδροι 20 Επιμελητηρίων. Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του, κο Χρήστο Μέγκλα και τον Α’ Αντιπρόεδρο κο Γιαννάκη Δημήτρη. Στις εκδηλώσεις συμμετείχε επίσης πολυμελής επιχειρηματική αποστολή (106 επιχειρήσεις) από την Τουρκία υπό το Επιμελητήριο Σμύρνης και τον Πρόεδρο του κ. Ekrem Dermitaz.

- Διαφήμιση -

Τα Σερραϊκά προϊόντα απέσπασαν τις καλύτερες  εντυπώσεις, ενώ η μεγάλη κοσμοσυρροή ωφέλησε τους συμμετέχοντες, δίνοντας τους την δυνατότητα να κάνουν γνωστή σε ακόμη μια περιοχή του Ελλαδικού χώρου την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών των Σερραίων παραγωγών και επιχειρηματιών.

Το Επιμελητήριο Λέσβου διοργάνωσε παράλληλες εκδηλώσεις, με την Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών να λαμβάνει χώρα την Παρασκευή και το Συνέδριο για τις Μεταφορές – Συγκοινωνίες & Logistics, το Forum Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Forum Τουρισμού να πραγματοποιούνται το Σάββατο. Η έκθεση πλαισιώθηκε από συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, 40 χορευτικούς συλλόγους, 6 χορωδίες και 6 μουσικά support groups.

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.