Συναυλία στην Πλατεία Ελευθερίας για την ΕΡΤ

Tραγούδησαν για την ΕΡΤ
- Διαφήμιση -

Tραγούδησαν για την ΕΡΤΑρκετά ικανοποιητική ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στην συναυλία αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής για το κλείσιμο της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σερρών αλλά και πολλά άλλα σερραϊκά μουσικά γκρουπ συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και έστειλαν με το δικό τους τρόπο μηνύματα συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ αλλά και αντίδρασης στον τρόπο που η κυβέρνηση αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην δημόσια φωνή της τηλεόρασης και της ραδιοφωνίας.

“Σας ευχαριστούμε”

- Διαφήμιση -

Από την πλευρά τους οι Σερραίοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί που απασχολούνταν στην ΕΡΤ και στην ΕΡΑ μέχρι και πριν μία εβδομάδα οπότε και είδαν την πόρτα της εξόδου μαζί με ακόμη 2.000 και πλέον συναδέλφους τους   μίλησαν για το … χρονικό του κλεισίματος της ΕΡΤ και τόνισαν με έμφαση πως το θέμα ξεπερνά τις απολύσεις και έχει να κάνει με την κατάλυση της δημοκρατίας… Παράλληλα δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν με κάθε τρόπο τον αγώνα τους , ευχαριστώντας όλους όσοι τους συμπαρίστανται αυτές τις ημέρες.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.