Κύμα αντιδράσεων για το κλείσιμο της ΕΡΤ

- Διαφήμιση -

Με μία μεγαλειώδη κινητοποίηση που άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας και κρατεί … καλά μέχρι και σήμερα πλήθος Ελλήνων πολιτών εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στη δημόσια ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση.

Ο Σίμος… ανακοίνωσε

- Διαφήμιση -

Την πρωτοφανή αυτή για τα ελληνικά χρονικά απόφαση ανακοίνωσε με απόλυτη ψυχρότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος -αρμόδιος για την ΕΡΤ και δημοσιογράφος στο επάγγελμα!-Σίμος Κεδίκογλου . Μια ανακοίνωση απλή ,λιτή και απέρριτη αλλά με απίστευτη σκληρότητα …. ” Η ΕΡΤ κλείνει” είπε ο κύριος Κεδίκογλου αιτιολογώντας την απόφαση της κυβέρνησης με αναφορές περί “διαφθοράς, σπατάλης, ιερών αγελάδων και πάρτι”. Κ τότε ήρθε το απόλυτο σοκ!!Οι εργαζόμενοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους και οι πολίτες δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως όντως μέχρι τα μεσάνυχτα η δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία θα σιγήσουν… Οι δημοσιογράφοι άρχισαν αμέσως να δίνουν έναν σκληρό αγώνα απέναντι σ’ αυτή την απόφαση της κυβέρνησης και ο κόσμος να συμπαρίσταται με κάθε τρόπο.

Στον αγώνα η ΕΡΑ Σερρών 

Αρκετοί -όχι όσοι θα έπρεπε- έδωσαν το παρών και στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Σερρών όπου οι Σερραίοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί δίνουν τον αγώνας τους μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους σε όλη την Ελλάδα. Κοντά τους φορείς, σύλλογοι, σωματεία, δημοσιογράφοι ιδιωτικών καναλιών και εφημερίδων και απλοί πολίτες. Κοινός τόπος στις δηλώσεις όλων το εξής : Το θέμα ξεπερνά τις απολύσεις. Η διάσταση του ζητήματος είναι δυστυχώς πολύ μεγαλύτερη… Μια κυβέρνηση παίρνει την απόφαση να ρίξει “μαύρο” στην δημόσια τηλεόραση χωρίς διάλογο και με τρόπο που παρεπέμπει σε άλλες εποχές που κανείς δεν θέλει να θυμάται…Άραγε τί έπεται;;

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.