- Διαφήμιση -

Κάλεσμα στους Σερραίους να παρακολουθήσουν το 19ο Final Four του Τουρνουά Εργαζομένων Καλαθοσφαίρισης 2012 – 2013, έκαναν κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που διακρίθηκαν .

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Τουρνουά εργαζομένων την Δευτέρα 10/6 και την Τετάρτη 12/6/2013 θα πραγματοποιηθεί το 19ο Final Four του Τουρνουά Εργαζομένων Καλαθοσφαίρισης 2012 – 2013 στο κλειστό γυμναστήριο της ομόνοιάς. Ο ημιτελικοί αγώνες την Δευτέρα θα διεξαχθούν στις 18:00 και στις 20:00 ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν ο μικρός στις 17:00 και ο μεγάλος Τελικός, και στις 19:00.

- Διαφήμιση -

«Το Τουρνουά Εργαζομένων Καλαθοσφαίρισης χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο πρωτάθλημα γιατί διακόσιοι και παραπάνω συμπολίτες μας αθλούνται ,έχουν την ευκαιρία να κάνουν το χόμπυ τους και να ανταποκριθούν σε θέματα αθλητισμού. Αυτό το κορυφαίο γεγονός δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους και πρέπει να την στηρίξουμε . Να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση »δήλωσε η κ. Σοφία Μπιτζίδου ,δημοτική σύμβουλος υπεύθυνη τομέα αθλητισμού .

Ο κ. Θάνος Μηλούσης , από την ομάδα « Ασφαλτική –πελαργοί» ,αναφερόμενος στην εκδήλωση, τόνισε «Το τουρνουά αυτό γίνεται με αφορμή τον εορτασμό των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης και θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Δήμου , ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία ,κάλεσε τον σύνδεσμο των πελαργών και όλοι μαζί τιμώντας έναν- έναν τους αθλητές ,τους διακόσιους αυτούς ανθρώπους που συμμετείχαν όλο αυτό το χρόνο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, τους κάνει δώρο ένα συλλεκτικό μπλουζάκι από την μπουτίκ των Πελαργών ως ένδειξη στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ως ένδειξη στήριξης και αγάπης για το μπάσκετ και την εθνική ομάδα . όσο αφορά το πρωτάθλημα νομίζω ότι ήταν η καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων χρόνων και δημιουργείται μι α δυναμική ,κάθε χρόνο αυτό το πρωτάθλημα να είναι καλύτερο και αξίζουν συγχαρητήρια στην κ. Μπιτζίδου ,στον κ. Ιλανίδη και στον κ. Σπανό που ήταν οι αφανείς ήρωες της συγκεκριμένης διοργάνωσης .Καλώ τον κόσμο να παραβρεθεί στο γήπεδο θα δει μπάσκετ υψηλού επιπέδου ,μεγάλου ανταγωνισμού ,πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθεί και το θέαμα και την εξέλιξη των αγώνα»

«Η ΚΕΔΗΣ στηρίζει αυτή την προσπάθεια που γίνεται από το δήμο Σερρών ,από το τμήμα αθλητισμού και αφορά το Τουρνουά εργαζομένων Μπάσκετ .Ως πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και ως συμμετέχων στο πρωτάθλημα , είχαμε μια συνομιλία με τον εκπρόσωπο των Πελαργών στις Σέρρες τον κ. Μηλούση ,με σκοπό να δωρίσουμε ως δήμος Σερρών ,ως ΚΕΔΗΣ ένα μπλουζάκι σε όλους τους συμμετέχοντες . Αυτή η συνομιλία υλοποιείται σήμερα και θα δοθούν τα α μπλουζάκια στην Τετάρτη, στο τελικό .Καλούμε τον κόσμο να ρθει».

Ο κ. Σπανός Παναγιώτης μέλος της οργανωτική Επιτροπής δήλωσε « Το τουρνουά είναι σημαντικό γιατί ο δήμος για εννέα μήνες
έδωσε την δυνατότητα σε περίπου διακόσια άτομα να γυμνάζονται σχεδόν καθημερινά στις εγκαταστάσεις του .Εύχομαι καλή επιτυχία στις τέσσερις ομάδες και να ρθει κόσμος να δει τους αγώνες . Είναι ένα τουρνουά που έγινε θεσμός, αφού γίνεται για 19ο χρόνο και ελπίζω να συνεχίσει για πολλά χρόνια. Πιστεύουμε ότι θα γίνουν αγώνες υψηλού επιπέδου»

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four είναι: «Ασφαλτική –Πελαργοί», « Γκάγκστερς –Φυτοενέργεια», « ΚΡΙ-ΚΡΙ» , και «Εν Κήπω –Μπεντούλης».

Και οι Νίκος Παπαδημητρίου από την ομάδα « Γκάγκστερς –Φυτοενέργεια», Σταύρος Μπεντούλης από την ομάδα «Εν Κήπω –Μπεντούλης», Χρήστος Ρούλης από την ομάδα « ΚΡΙ-ΚΡΙ» κάλεσαν τους Σερραίους να παρακολουθήσουν τους αγώνες υποσχόμενοι υψηλού επιπέδου αγώνες .

Μεταξύ των δύο τελικών θα γίνουν οι εξής απονομές: Α) M.V.P. του πρωταθλήματος.Β) 1ουΣκόρερ του πρωταθλήματος. Γ) 1ουΝικητή στα Τρίποντα Δ) Βραβείο στον καλύτερο αμυντικό. Ε) Βραβείο στον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές. Ζ) Κύπελλο Ήθους σε ομάδα του Τουρνουά.Ζ) Απονομή μεταλλίου στην καλύτερη πεντάδα.Η) Απονομή μεταλλίου στην 2ηκαλύτερη πεντάδα.

Μετά την λήξη του μεγάλου τελικού θα γίνουν οι εξής απονομές: Α) M.V.P. του Final Four.B) Μετάλλια στις 3 πρώτες ομάδες και Γ) Κύπελλο στην Πρωταθλήτρια Ομάδα

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.