Στις κάλπες μέλη και φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

- Διαφήμιση -

Τα νέα μέλη των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων κλήθηκαν να αναδείξουν την Κυριακή δια της ψήφου τους τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανά την Ελλάδα. Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και έκλεισαν στις 7 χωρίς να προκληθούν προβλήματα στην εκλογική διαδικασία. Σ’ ότι αφορά στις Σέρρες κάλπες στήθηκαν σε όλους τους δήμους με τη συμμετοχή να είναι σαφώς μειωμένη σε σχέση με τις προ πενταετίας εκλογές αλλά ικανοποιητική για τα νέα δεδομένα που ισχύουν για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Συγκεκριμένα ενώ το 2007 είχαν ψηφίσει σε όλο το νομό 6.500 άτομα , στην τωρινή εκλογική διαδικασία προσήλθαν στην κάλπη μόνο 1600.

“Ευελπιστούμε σε ένα νέο ξεκίνημα”

- Διαφήμιση -

Τόσο τα απερχόμενα όσο και τα υποψήφια μέλη του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. δήλωσαν πως ευελπιστούν αυτές οι εκλογές να αποτελέσουν ένα νέο ξεκίνημα για το κόμμα που θα στηρίζεται στην εξωστρέφεια και στην ενδυνάμωση των τοπικών οργανώσεων. Παράλληλα εξέφρασαν την αισιοδοξία για ανάκαμψη του κόμματος μέσα από σκληρή δουλειά.

“11 υποψήφιοι, εκλέγονται όλοι”

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι το ενδιαφέρον και από τους υποψηφίους ήταν πολύ μειωμένο αυτή τη φορά. 11 μόλις είναι τα μέλη που κατέθεσαν υποψηφιότητα και μάλιστα βάσει του καταστατικού εκλέγονται όλοι αφού η νέα νομαρχιακή επιτροπή θα είναι 11μελής.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.