Σε έκθεση στη Μυτιλήνη το ΕΒΕΣ

- Διαφήμιση -

Το Επιμελητήριο Σερρών θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην «1η Εμπορική-Τουριστική-Πολιτιστική Έκθεση expo-AEGEAN» από 14 έως 17 Ιουνίου, στη μαρίνα Μυτιλήνης, που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λέσβου . Γι’ αυτό το λόγο απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους επιχειρηματίες του νομού που επιθυμούν να συμμετάσχουν και τους καλεί να προσκομίσουν στο επιμελητήριο όλα τα απαιτούμενα. Συγκεκριμένα η πρόσκληση έχει ως εξής :

 

- Διαφήμιση -

“Σας καλούμε να φέρετε στο Επιμελητήριο Σερρών μέχρι την Τρίτη 11/06/2013 διαφημιστικό υλικό, φυλλάδια, μπάνερ, αφίσες, δείγματα προϊόντων , έντυπο και ψηφιακό υλικό και ο,τι άλλο κρίνετε ότι μπορεί να προβάλλει την επιχείρηση και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στο περίπτερο του Επιμελητηρίου στην εν λόγω Έκθεση στη Μυτιλήνη.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και από το ενημερωτικό υλικό που σας αποστέλλουμε συνημμένα, πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να προβληθούν οι σερραϊκές επιχειρήσεις στη νησιωτική χώρα καθώς και στη γειτονική Τουρκία, διότι συμμετέχουν τουρκικά Επιμελητήρια και φορείς και αναμένονται πολλοί επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για τον τρόπο αποστολής των προϊόντων και του υλικού μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Δημήτρη Γιαννάκη στο τηλ: 6944525105

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.