“Πυρά” Στ.Φωτιάδη για τις οφειλές προς την Δ.Ε.Υ.Α.Σ.

- Διαφήμιση -

«Δεν είναι δυνατόν οι δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Σερρών να φεσώνουν κατ’εξακολούθηση την ΔΕΥΑΣ. Το κακό αυτό πρέπει επιτέλους να σταματήσει»Αυτό τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες το πρωί ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών, κ.Στέφανος Φωτιάδης.Όπως τόνισε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε προς τα τοπικά ΜΜΕ, τα  νομικά πρόσωπα του Δήμου Σερρών οφείλουν προς την ΔΕΥΑΣ 180.000 € περίπου, εκ των οποίων τα 96.000 € αφορούν το αυτοκινητοδρόμιο. Μάλιστα, ο κ.Φωτιάδης κατηγόρησε τον Δήμαρχο Σερρών,κ. Πέτρο Αγγελίδη, για«εσκεμμένη αμέλεια»,δηλώνοντας χαρακτηριστικά:«Να σας θυμίσω ότι ο κύριος Αγγελίδης ήταν αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ από το 2011, γνώριζε πάρα πολύ καλά τι συνέβαινε στηνε πιχείρηση και υπάρχει πλήθος δελτίων τύπου εκείνης της εποχής,με τον κύριο Αγγελίδη να καταγγέλλει τον τότε δήμαρχο κ. Βλάχο ότι αμελεί να πράξει τα στοιχειώδη για την ΔΕΥΑΣ»

 

- Διαφήμιση -

Ο Στέφανος Φωτιάδης δήλωσε ότι το συγκεκριμένο ποσό δεν αφορά μόνο την υδροδότηση του αυτοκινητοδρομίου αλλά και ορισμένων εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην περιοχή του ΟΒΑ, όπως γήπεδα του Δήμου, γήπεδα της ΕΠΣ, ένα κλειστό γυμναστήριο, μια πίστα καρτ, μαγαζιά που είναι μέσα στο αυτοκινητοδρόμιο αλλά και άλλες δραστηριότητες της γύρω περιοχής.Μάλιστα, ο κ. Φωτιάδης δήλωσε ότι οι οφειλέτες πρέπει να κληθούν να πληρώσουν, διότι, όπως είπε, «είναι αδιανόητο να πληρώνουν οι ευσυνείδητοι, οι μικροοφειλέτες και οι δημότες και κάποιοι “έξυπνοι” να μην πληρώνουν».Τέλος, κάλεσε τόσο τον Δήμαρχο, κ. Πέτρο Αγγελίδη, όσο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ, κ.Θεόδωρο Αραμπατζή,να συμπεριφερθούν σύμφωνα με τον νόμο,κάνοντας λόγο για «τεράστια ολιγωρία και βλάβη, που πρέπει να αποκατασταθεί το συντομότερο».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.