Κ.Κ.Ε.:Συλλαλλητήριο συμπαράστασης στους Τούρκους

393
- Διαφήμιση -

Η Τοπική Οργάνωση Σερρών του ΚΚΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τη βάρβαρη επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη στην Τουρκία, την Τρίτη 4/6/2013.

Το ΚΚΕ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους Τούρκους κομμουνιστές που βρίσκονται όλοι στο δρόμο και διαδηλώνουν μαζί με τον τουρκικό λαό και τους εργαζόμενους. Καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΚΚΤ στην Άγκυρα που έγινε από την αστυνομία και τις δυνάμεις καταστολής με πρωτοφανή αγριότητα, καταδικάζει τη βία τις συλλήψεις και τους θανάτους που προκάλεσε η αστική τάξη της Τουρκίας όταν είδε οτι ο λαός ξεσηκώνεται και διεκδικεί δυναμικά και οργανωμένα τα δικαιώματά του.

- Διαφήμιση -

Η διεθνιστική στάση και αντίληψή μας σαν κομμουνιστές απαιτεί να είμαστε, και θα είμαστε, δίπλα στην εργατική τάξη κάθε χώρας που αγωνίζεται ενάντια στους καταπιεστές της. Αυτό είναι που δίνει δύναμη και στήριξη στους εργαζόμενους όλου του κόσμου και τους κάνει να μην αισθάνονται μόνοι και απομονωμένοι.

«Έλληνες και Τούρκοι εργάτες ενωμένοι, στον καπιταλισμό ποτέ υποταγμένοι» ήταν το κύριο σύνθημα υποστήριξης που ακούστηκε στην πορεία.

Η Κ.Ε. του ΚΚΤ ευχαριστεί το ΚΚΕ για τα συλλαλητήρια συμπαράστασης που οργανώνει σε όλη την Ελλάδα. (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις). «…Νιώθουμε επίσης δυνατοί γιατί έχουμε συντρόφους που μας υποστηρίζουν σε όλο τον κόσμο. Η διαδήλωση στην Αθήνα συνέβαλε στον αποφασιστικό αγώνα μας ενάντια στην καταπίεση και τον άπληστο καπιταλισμό που επιτίθεται σε όλες τις πλευρές της ζωής μας» αναφέρει χαρακτηριστικά το ευχαριστήριο.

Σε αυτή τη βαρβαρότητα που βιώνει η εργατική τάξη όχι μόνο στη χώρα μας κανένας δεν είναι μόνος. Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Όλοι ενωμένοι γύρω από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στήνεται παντού και οργανώνει το λαό για αντεπίθεση για Εξουσία Λαϊκή.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.