Στην Πανεπιστημιάδα ο Κώστας Καζάκος

- Διαφήμιση -

To Σάββατο 1η Ιουνίου στα πλαίσια της 9ης Πανεπιστημιάδας Θεάτρου, το τμήμα της Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Αθήνας θα παρουσιάσει το τελευταίο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη,«Μια Κωμωδία».Αυτή την παράσταση της Πανεπιστημιάδας θεάτρου θα τιμήσει με την παρουσία του ο Ηθοποιός, Σκηνοθέτης και Δάσκαλος του Θεάτρου κύριος Κώστας Καζάκος.

Ο Κώστας Καζάκος συνεργάστηκε με τον Ιάκωβο Καμπανέλλη στο Θέατρο, σε παραστάσεις πρωτότυπων έργων του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα, με ιστορικό σταθμό τη συνεργασία τους στο έργο « Το Μεγάλο μας Τσίρκο».Ο Κώστας Καζάκος το πρωί του Σαββάτου της 1ης Ιουνίου 2013 στις 12.00΄ η ώρα θα συναντηθεί σε μια συζήτηση με τους Φοιτητές των θεατρικών ομάδων που συμμετέχουν στην Πανεπιστημιάδα θεάτρου στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια».Την παρουσίαση του κυρίου Καζάκου θα κάνει ο Δήμαρχος Σερρών κύριος Πέτρος Αγγελίδης,ενώ την συζήτηση θα διευθύνει ο κ. Παναγιώτης Μέντης, καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.