Άρχισαν οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

- Διαφήμιση -

Κάλεσμα στους γονείς να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Σερρών, έκανε ο κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης ,πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής ,Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών (ΟΠΑΚΠΑ)

«Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Πέμπτη 23 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 .Καλούμε του γονείς που ενδιαφέρονται να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ,έτσι ώστε να γίνει η επιλογή των νηπίων και βρεφών για την χρονιά που έρχεται 2013-2014 . Σε κάθε σταθμό υπάρχει αναρτημένη ανακοίνωση που αναφέρει τα απαραίτητα δικαιολογητικά . Όποιοι γονείς ενδιαφέρονται θα παίρνουν πληροφορίες από τον σταθμό που θέλει να εγγραφεί το παιδί τους»

- Διαφήμιση -

Αναφορικά με το σύνολο των παιδιών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου , ο κ. Χατζημαργαρίτης δήλωσε « Εξακόσια περίπου θα είναι τα παιδιά που θα φιλοξενήσουμε, όπως και πέρυσι και βεβαίως είμαστε σε αναμονή του προγράμματος της ΕΕΤΑ ,που όπως ξέρετε πέρυσι μας βοήθησε πάρα πολύ ,τα τροφεία για τα μισά των παιδικών σταθμών ήταν δωρεάν ,μέσω αυτού του προγράμματος .Περιμένουμε την ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας και ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και φέτος το πρόγραμμα γιατί είναι πολύ σημαντικό»

«Επίσης να σημειώσω ότι οι παιδικοί σταθμοί έχουν ανακαινιστεί πλήρως και οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι πάρα πολύ καλές ,οι γονείς είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι ,εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε ,όσο δυνατόν περισσότερο να είμαστε ποιοτικότεροι και σε ένα περιβάλλον πολύ πιο ανθρώπινο για τα παιδιά μας» επεσήμανε ο κ. Χτζημαργαρίτης.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ αναφερόμενος στα κριτήρια επιλογής τόνισε « Τα κριτήρια επιλογής είναι όπως ορίζονται από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΚΠΑ , με πρώτο να εργάζεται η μητέρα και μετά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, πολύτεκνοι ,τρίτεκνοι και άλλες περιπτώσεις που δικαιούνται να έχουν προτεραιότητα . Να επισημάνω ότι πέρυσι εξυπηρετήσαμε το 95% των αιτήσεων , όλα σχεδόν τα παιδιά βοηθήθηκαν και ανταποκριθήκαμε στις αιτήσεις»

Επισημαίνεται, ότι έχουν ήδη αρχίσει οι εγγραφές στους Παιδικούς ΣταθμούςτουΔήμου Σερρών για τη σχολική περίοδο 2013-2014 ,με τελευταία ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 . Για περισσότερες πληροφορίες στην κ. Σ. Μπακατσιάνου, Τηλέφωνο : 2321022487.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.