Έπιπλα στον γερμανικό στρατό από την “Δρομέας”

Ένα ακόμη σημαντικό έργο ανατέθηκε στη μεγάλη Σερραϊκή επιχείρηση "Δρομέας". Πρόκειται για τον εξοπλισμό του γερμανικού στρατού με νέα έπιπλα.
- Διαφήμιση -
Ένα ακόμη σημαντικό έργο ανατέθηκε στη μεγάλη Σερραϊκή επιχείρηση “Δρομέας”. Πρόκειται για τον εξοπλισμό του γερμανικού στρατού με νέα έπιπλα.

Νέο σημαντικό έργο για τον γερμανικό στρατό, ανέλαβε η εταιρεία επίπλων γραφείου, «Δρομέας». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατακυρώθηκε υπέρ της ελληνικής βιομηχανίας διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια επίπλων γραφείου, συνολικής αξίας πάνω από 2.500.000 ευρώ. Πρόκειται για έπιπλα που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές της ΕΕ τα οποία παράγονται εξολοκλήρου από την εταιρία «Δρομέας» στις εγκαταστάσεις της στη ΒΙΠΕ Σερρών. Η αξιολόγηση έγινε με βάση την εργονομική και λειτουργική αρτιότητα, την αντοχή, την αισθητική των ειδών, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη διεθνείς πιστοποιήσεις των πρώτων υλών, των διαδικασιών παραγωγής και των τελικών προϊόντων Σημειώνεται ότι η διεύθυνση προμηθειών του γερμανικού στρατού, τον Δεκέμβριο του 2012, είχε αναθέσει στη «Δρομέας» έργο αξίας 500.000 ευρώ για την κατασκευή ερμαρίων διαφόρων τύπων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.