Κόντρες .. υψηλών ταχυτήτων για το αυτοκινητοδρόμιο

- Διαφήμιση -

Σε πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης εξελίχθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών το θέμα της αποτυχημένης ασφαλτόστρωσης του αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Ο δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης έφερε το θέμα προς συζήτηση στο σώμα , δεχόμενος πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση. Οι επικεφαλής όλων των υπόλοιπων παρατάξεων έκαναν λόγω για πολιτική ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής και για προσπάθεια απόκρυψης και συγκάλυψης του σοβαρότατου αυτού θέματος.

“Δεν έχουμε καμία ευθύνη”

- Διαφήμιση -

Απαντώντας στις εντονότατες επικρίσεις της αντιπολίτευσης ο Πέτρος Αγγελίδης τόνισε πως η δημοτική αρχή δεν προσπάθησε σε καμία περίπτωση να αποκρύψει το γεγονός υποστηρίζοντας μάλιστα πως εδώ και μήνες το πρόβλημα είχε γίνει γνωστό και στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που αποτελούν μέλη του Δ.Σ. του αυτοκινητοδρομίου. Παράλληλα αναφέρθηκε σε όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει με στόχο την εξεύρεση χρημάτων για την αποκατάσταση του προβλήματος στην πίστα.

 

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.