Αγροτική ημερίδα

- Διαφήμιση -

Πρόκειται για την παρουσίαση του έργου με την επωνυμία αγκροπάκ που εντάσσεται στο πρόγραμμα μεντ 2007-2013 και το οποίο υλοποιεί ο δήμος Βισαλτίας ως ένας από τους επτά συνολικά εταίρους του έργου τους οποίους και θα αναφέρω  παρακάτω. Αναλυτικά για  το αγκροπάκ θα σας μιλήσουν όλοι οι ειδικοί που ασχολήθηκαν επισταμένα με το εν λόγω έργο το διάστημα που αυτό υλοποιείται , εγώ θα πω απλώς πως πρόκειται ουσιαστικά για μία πρωτοποριακή για την Ελλάδα πρόταση διαχείρισης των αποβλήτων πλαστικών συσκευασιών από τα αγροχημικά έτσι ώστε αφενός να προστατεύονται οι φυσικοί πόροι και αφετέρου να αξιοποιούνται  τα απόβλητα. Να 

  1. Βασικό σύνθημα της όλης προσπάθειας που εμπερικλείει μέσα σε λίγες λέξεις την ουσία αυτού που υλοποιείται είναι το επενδύουμε στο κοινό μας μέλλον. Μια επένδυση που δεν κοστίζει αλλά αντιθέτως μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη σε όλους μας. 
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.