Οι Σερραϊκές επιχειρήσεις του Ν. Σερρών στην Αθήνα

- Διαφήμιση -

Οι σερραϊκές επιχειρήσεις και τα προϊόντα όλων των κλάδων, καθώς και το τουριστικό προφίλ του Ν. Σερρών, με πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών, θα προβληθούν στην  Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, στις 22 έως 25 Απριλίου 2010.
Στην αίθουσα των 600 τ.μ. που υπάρχει στο χώρο, όλοι οι επιχειρηματίες του νομού θα μπορούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους για ένα τετραήμερο και να κλείσουν συμφωνίες, καθώς προσκεκλημένοι της εκδήλωσης θα είναι αλυσίδες s/m και άλλοι επαγγελματίες διαφόρων κλάδων.

- Διαφήμιση -

Η παρουσίαση θα πλαισιώνεται και θα ενισχύεται με διάφορα events και ό,τι αξιόλογο έχει να επιδείξει ο νομός σε ομορφιά, παράδοση και πολιτισμό. Στόχος είναι η προώθηση των σερραϊκών προϊόντων και επιχειρήσεων όλων των ειδών και η στήριξη των «Μπακάλικων Σερρών» που λειτουργούν εδώ και τρία χρόνια στην πρωτεύουσα.

Την πρωτοβουλία του ΕΒΕΣ υποστηρίζουν η Ν.Α. Σερρών και η ΤΕΔΚ (Τοπική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων).

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.