Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης της 13ης Μαθητιάδας

τελετή έναρξης Μαθητιάδα
- Διαφήμιση -

Εντυπωσιακή ήταν η τελετής έναρξης της 13ης Μαθητιάδας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πρώτη Σερρών. Με την παρουσία δεκάδων σχολείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με το κέφι να είναι στα ύψη και με τη συμμετοχή κόσμου και παραγόντων, παρά τον άστατο καιρό, η τελετή έναρξης της Μαθητιάδας εντυπωσίασε όσους την παρακολούθησαν.

Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Βουλευτής Σερρών Μιχάλης Τζελέπης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, εκπρόσωπος της βουλευτού Φωτεινής Αραμπατζή, ο Αν.Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της Ν.Δ. Τάσος Χατζηβασιλείου, καθώς και ο πρώην Αν. Υπουργός Θεόφιλος Λεονταρίδης. Ανάμεσα στο πλήθος συγκινημένος και απόλυτα ικανοποιημένος από την διεξαγωγή της τελετής, ο εμπνευστής της Μαθητιάδας, Γιώργος Γάλλος.

- Διαφήμιση -

Η παρέλαση των σχολείων, η ανάκρουση των ύμνων της Ελλάδας και της Μαθητιάδας, τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, η καταπληκτική χορωδία του 5ου Γυμνασίου Σερρών και ο υπέροχος Αλέξης Κωστάλας, συνέθεσαν ένα πανέμορφο και συγκινητικό σκηνικό, όπως άλλωστε αρμόζει στην περίπτωση.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς πρωταγωνίστησε το 5ο Γυμνάσιο Σερρών, που με την βραβευμένη χορωδία του και την καθοδήγηση της Μουσικού Νίκης Στανίση, αλλά και συνοδεία της Πιανίστας Νατάσας Σιδηροπούλου και της τραγουδίστριας Νικολέτας Λιάπη, καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους και εντυπωσίασε με την αρτιότητα και την παρουσία του.

Η μεγάλη γιορτή ολοκληρώθηκε με χορό και πολύ κέφι, από όλες τις αποστολές που και φέτος δίνουν το παρών στην σπουδαία διοργάνωση, που αποτελεί θεσμό.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.