Διαγωνισμός φωτογραφίας της UNESCO και της Juventus

unesco juventus φωτογραφίας διαγωνισμός
- Διαφήμιση -

Το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον πλανήτη. Πολλοί από εμάς μοιράζονται αναμνήσεις, να παίζουν ποδόσφαιρο με φίλους στο δρόμο Σύμφωνα με τη FIFA, 3,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία το 2014. Λαμβάνοντας υπόψη την παγκόσμια έκφρασή της και την ατομική της έκκληση, το ποδόσφαιρο διαθέτει τεράστια δύναμη και δυναμικό για να ενώσει τους ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών και χωρών.

Η UNESCO και η Γιουβέντους σας καλούν να ενεργοποιήσετε αυτήν την δύναμη του αθλήματος και να διαδώσετε ένα μήνυμα ειρήνης και ανοχής μέσα από ιστορίες ποδοσφαίρου. Ας οικοδομήσουμε ένα online κίνημα όπου οι εικόνες λένε χίλιες λέξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε μια φωτογραφία που παρουσιάζει τη δυνατότητα του ποδοσφαίρου να προωθήσει την ένταξη, να ξεπεράσει τα στερεότυπα και να ανατρέψει τις διακρίσεις σε όλες τις μορφές του. Μιλήστε, μοιραστείτε την ποδοσφαιρική σας ιστορία με τον κόσμο και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε βραβεία και να εμφανιστείτε σε ένα βίντεο καμπάνιας.

- Διαφήμιση -

Είναι απλό, τι περιμένεις; Πιάσε τη φωτογραφική μηχανή σου και στείλτε μας !
Περίληψη των Κανόνων Διαγωνισμού
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, στείλτε τη φωτογραφία σας στο WhatColour@unesco.org (σύνδεσμος αποστέλλει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)μαζί με μια μικρή παρουσίαση της , 150-200 λέξεων (στα αγγλικά ή στα γαλλικά), εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο το ποδόσφαιρο προωθεί και ενθαρρύνει την ένταξη, την ενότητα και την ανεκτικότητα, διάκριση. Παρακαλείστε επίσης να αναφέρετε το επώνυμό σας, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας και το επάγγελμά σας.

Προθεσμία υποβολής : Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στις 23:59 GMT + 1.

Σύνθεση και μορφή φωτογραφιών

  • Η φωτογραφία σας πρέπει να είναι δυναμική και να εκφράζει μηνύματα κίνησης / καμπάνιας
  • Η φωτογραφία σας πρέπει να είναι έγχρωμη και σε υψηλή ανάλυση (ελάχιστη 300 dpi)
  • Οι διαστάσεις μπορούν να είναι είτε κατακόρυφα είτε τοπικά και η μορφή μπορεί να είναι είτε πορτραίτο, φώτο ρεπορτάζ, φωτογραφίες δρόμου ή φωτογραφίες δράσης
  • Υπογραφές, ονόματα φωτογράφων ή ειδοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει να υποβάλλονται μαζί με τη φωτογραφία
  • Η φωτογραφία σας πρέπει να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε ψηφιακή μορφή, ως αρχείο .jpg

    Οι νικητές του διαγωνισμού
    Θα επιλεγούν τουλάχιστον 3 νικητές και 7 νικητές. Η UNESCO θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού φωτογραφίας στις 12 Μαΐου 2018. Οι νικητές και οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν άμεσα και οι φωτογραφίες και οι μαρτυρίες τους θα δημοσιευθούν στα κανάλια κοινωνικών μέσων και στον ιστό. Οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν σε ένα διαφημιστικό βίντεο το οποίο θα διαδοθεί ευρέως.
    Οι τρεις νικητές θα λάβουν μια φωτογραφική μηχανή Canon DSLR (ή ισοδύναμο). Οι νικητές του διαγωνισμού και οι επιλαχόντες θα λάβουν ένα εξατομικευμένο πουκάμισο Juventus 2017/2018 και ένα ποδόσφαιρο.

    Σημαντική αποκάλυψη
    Η UNESCO διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τα βραβεία του διαγωνισμού και τους κανόνες και κανονισμούς του, όποτε είναι απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
    Για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, ο φωτογράφος πρέπει να είναι κύριος των δικαιωμάτων του περιεχομένου που υποβάλλει.
    Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, ο φωτογράφος διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα στις φωτογραφίες που υποβάλλονται, αλλά η UNESCO διατηρεί το απεριόριστο δικαίωμα χρήσης των υποβαλλόμενων φωτογραφιών για σκοπούς πληροφόρησης του κοινού στα πεδία αρμοδιοτήτων της UNESCO. Η UNESCO θα χρησιμοποιεί μόνο φωτογραφίες για μη εμπορικούς σκοπούς, οι οποίες περιλαμβάνουν υλικό εκπαίδευσης και υπεράσπισης, ιστοσελίδα, φυλλάδια, εκθέσεις, φυλλάδια, χωρίς κόστος. Περισσότερα https://en.unesco.org/news/participate-unesco-and-juventus-photo-contest

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.