Ν.Σκοπός: 2nd Young Talents Tournament

Talent Tournament Skopos
- Διαφήμιση -

Πλούσιο θέαμα περιελάμβανε η πρεμιέρα του 2nd Young Talents Tournament με τις ομάδας να προσφέρουν αρκετές συγκινήσεις από την 1η κιόλας ημέρα δείχνοντας το τι θα επακολουθήσει.

 

- Διαφήμιση -

Η «γιορτή» ξεκίνησε από το πρωί με την άφιξη των αποστολών από όλη την Ελλάδα ενώ την αυλαία άνοιξε ο «οικοδεσπότης» Ορφέας αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου.Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ματς με διακυμάνσεις, οι Ροδίτες επικράτησαν παίρνοντας μάλιστα στο τέλος και διαφορά (46-60).

Ακολούθησε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο με τους Νεοσμυρνιώτες να είναι σαφώς ανώτεροι (τελικό σκορ 28-46). Ιδιαίτερα χορταστικό το τρίτο στην σειρά ματς με τον Άρη να τίθεται αντιμέτωπος με τον ΓΣ Περιστερίου. Το ματς καθ όλη την διάρκειά του ήταν ντέρμπι με τους τυπικά φιλοξενούμενους να παίρνουν το παιχνίδι με 53-57.

Το καλύτερο ματς οπως αναμενόταν ήταν αυτό μεταξύ της ΧΑΝΘ και το Παναθηναϊκού. Οι δύο ομαδες πραγματοποίησαν εμφάνιση ανάλογη της βαριάς φανέλας που φέρουν με το τριφύλλι να επικρατεί τελικά με 55-62.
Η πρώτη μέρα του Τουρνουά ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση της Μικτής ομάδας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ απέναντι στον Προμηθέα Πατρών όπου η ομάδα από την Αχαϊκή Πρωτεύουσα επικράτησε εύκολα με 55-75.

Οι αγώνες για την δεύτερη μέρα της διοργάνωσης (Τετάρτη 11/4/18) θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Σερρών το πρωί της Τετάρτης και θα ακολουθήσουν οι απογευματινές αναμετρήσεις στο Κλειστό του Ν. Σκοπού.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.