ΜΓΣ Πανσερραϊκός Ποδηλασία – Τρίαθλος

Τρίαθλος Ποδηλασία Πανσερραϊκός
- Διαφήμιση -

Το ποδηλατικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, εκπροσωπώντας επάξια το Σερραϊκό αθλητισμό στο χώρο του ποδηλάτου, λειτουργεί τέσσερα τμήματα road και mtb διαφόρων ηλικιακών ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτού του οργανογράμματος, προπονούμε παιδιά από ηλικίες 4 χρονών και άνω, με στόχο να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν με τον πλέον σωστό τρόπο, τα οφέλη της ποδηλασίας και της σωστής τεχνικής εκμάθησης του ποδηλάτου. Για μεγαλύτερες ηλικίες προετοιμάζουμε αθλητές που λαμβάνουν μέρος στους αγώνες ανά την Ελλάδα και στα δύο είδη ποδηλασίας, road- MTB.

- Διαφήμιση -

Στον Πανσερρραϊκό θα βρείτε τμήμα αρχαρίων –Junior, για παιδιά που ακόμα δεν έχουν βγάλει τις βοηθητικές ρόδες ή θέλουν να μάθουν να κάνουν ποδήλατο. Στο τμήμα της Ακαδημίας προετοιμάζονται τα παιδιά για την ένταξη τους στις αγωνιστικές κατηγορίες. Το τμήμα της Μικρής Αγωνιστικής αποτελείται από παιδιά που λαμβάνουν μέρος σε αγώνες μικρών κατηγοριών , ενώ το τμήμα της Μεγάλης Αγωνιστικής είναι αυτό που με τις αγωνιστικές του επιδόσεις φροντίζει να ακούγεται και να προβάλλεται η ομάδα του Πανσερραϊκού.

Η ομάδα έχει την έδρα της στο Εθνικό Στάδιο σε έναν ιδιόκτητο κλειστό χώρο 250τμ παρέχοντας τις ανέσεις σε κάθε αθλητή και προπονητή που θέλει να εκμεταλλευτεί το 100% των δυνατοτήτων του ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον καλούμε τους Σερραίους να πλαισιώσουν το ποδηλατικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, γνωρίζοντας από κοντά τα οφέλη της ποδηλασίας, η οποία τους φέρνει εκτός των άλλων, κοντά στη φύση.

Πληροφορίες
Έφορος τμήματος: Ιωαννίδης Παρίσης τηλ. Επικ. 6948051477
Facebook: ΜΓΣ Πανσερραϊκός – Ποδηλασία – Τρίαθλος

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.