Η ΠΚΜ στην 26η SEAFOOD EXPO GLOBAL 2018

seafood
- Διαφήμιση -

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της συμμετέχει στην 26η SEAFOOD EXPO GLOBAL 2018 – Διεθνή ετήσια έκθεση αλιείας για τα φρέσκα, κατεψυγμένα και καπνιστά ψάρια, τις κονσέρβες ψαριών και τις υπηρεσίες αλιείας όπως την διακίνηση, την αποθήκευση και την ασφάλιση.
Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 24 έως τις 26 Απριλίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Brussels Expo των Βρυξελλών στο Βέλγιο.

Η Seafood Expo Global, η μεγαλύτερη παγκοσμίως Διεθνής Έκθεση για τους κλάδους των ιχθυηρών, θαλασσινών και μηχανολογικού εξοπλισμού με περισσότερους από 25.800 αγοραστές και πωλητές καθώς και περισσότερους από 1.700 εκθέτες από 75 χώρες, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για δικτύωση με επαγγελματίες του κλάδου και σύναψη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση θα δώσει πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά θαλασσινών και στα πιο καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

- Διαφήμιση -

Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι  να γίνει η δικτύωση και η γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου φρέσκων, κατεψυγμένων και καπνιστών ψαριών και κονσερβών ψαριών από την Ελλάδα και τον Διεθνή χώρο με τα τοπικά προϊόντα, τα οποία παράγονται από επιχειρήσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και με τους παραγωγούς τους, να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ευκαιρία να ενημερωθούν οι καταναλωτές για τα προϊόντα της Περιφέρειας και να αναδειχθούν, προβληθούν και προωθηθούν σε νέες αγορές του εξωτερικού τα μοναδικά ποιοτικά αγροδιατροφικά μας προϊόντα που προσδιορίζουν την ισχυρή ταυτότητα του πρωτογενή τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στόχος της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι να αποτελέσει σημαντική ευκαιρία για την προβολή της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας και τη σύναψη συμφωνιών που θα βοηθήσουν στην τόνωση της ελληνικής εξαγωγικής δραστηριότητας.

SEAFOOD

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη έκθεση για να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας, να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Λόγω του περιορισμένου χώρου των 30 τετραγωνικών μέτρων για την έκθεση, θα εφαρμοστούν κριτήρια επιλογής των υποψηφίων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη διάθεσή του, λαμβάνοντας υπόψη τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, τη δραστηριότητα της επιχείρησης και το κατά πόσο η συμμετοχή της συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της ΠΚΜ και τέλος την εκπροσώπηση όσο το δυνατόν περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας. Προτεραιότητα, επίσης, θα δοθεί στους εκθέτες που δεν έχουν ξανασυμμετάσχει και προβάλει σε διεθνείς εκθέσεις τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειάς μας.

Οι Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα αποστέλλονται συμπληρωμένες στα email:  g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313-330044.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313-330350 κα Γλ. Καραλή, 2313-330428 κ. Γ. Φανέλης και 2313-330428 κ. Γ. Γκανάτσιος.   

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.