Αθώοι οι 51 της ΔΕΥΑΣ

ΔΕΥΑΣ - Ακατάλληλο προς πόση το νερό ΔΕΥΑΣ - Ψήφισμα Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων διακοπή υδροδότησης ιικό φορτίο Διακοπή Λευκώνα υδροδότησης πρακτικό Ρυθμίσεις μέτρα
- Διαφήμιση -

Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκε η απόφαση του τριμρλούς κακουργιοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση με εμπλεκόμενους πρώην Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι είχαν θητεύσει ως μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑ Σερρών την περίοδο 1994-2014.

Να υπενθυμίσουμε πως η ακροαματική διαδικασία είχε ξεκινήσει στις 24 Ιανουαρίου και η κατηγορία που βάρυνε τους 51 εμπλεκόμενους ήταν, «της απιστίας περί την υπηρεσία, τελεσθείσα από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση της οποίας οι δράστες εξακολουθούσαν επί μακρό χρόνο την τέλεση του εγκλήματος το αντικείμενο του οποίου ήταν ιδιαίτερα μεγάλης άξιας, υπερβαίνον το ποσό των 50.000.000 δρχ»

- Διαφήμιση -

Σήμερα Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας ο οποίος εισηγήθηκε την αθώωση όλων των κατηγορουμένων.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τα μέλη της έδρας που κατέληξαν στο να αθωώσουν όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.