Μαθητές του Erasmus στο Δημαρχείο Σερρών

Erasmus μαθητές Δήμος Σερρών
- Διαφήμιση -

Το Δημαρχείο Σερρών επισκέφτηκαν οι μαθητές και οι καθηγητές τους από την Ισπανία, την Ιταλία, την Τουρκία και την Πολωνία, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, φιλοξενούμενοι του 2ου Γενικού Λυκείου Σερρών.
Την αποστολή συνόδευσαν οι καθηγητές του 2ου Λυκείου Αγγειοπλάστης Αθανάσιος και Τσιαούση Κωνσταντίνα. Κατά την παραμονή τους στις Σέρρες, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν επίσης την Αμφίπολη, το Σπήλαιο Αλιστράτης καθώς και το ΤΕΙ Σερρών.

Τις αποστολές υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Έργων και Υποδομών, Ηλίας Γκότσης, λόγω απουσίας του Δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη.

- Διαφήμιση -

Οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον κ. Αντιδήμαρχο , για την λειτουργία του Δήμου Σερρών, αλλά και για τις ομορφιές και τις γεύσεις της περιοχής.
“Οι ανταλλαγές Ευρωπαίων μαθητών μέσω τέτοιων προγραμμάτων, δίνουν τη δυνατότητα στους νέους της Ευρώπης να γνωριστούν μεταξύ τους, να γνωρίσουν τα ήθη και τα έθιμα των περιοχών και να θέσουν τα θεμέλια για μια Ευρώπη των Πολιτών”, δήλωσε ο κ. Γκότσης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.