Κοπή βασιλόπιτας για τον Ηρακλή Σερρών

Ηρακλής Σερρών Βασιλόπιτα
- Διαφήμιση -

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Ηρακλή Σερρών, στα αποδυτήρια της ομάδας, στο γήπεδο της Ομόνοιας. Διοίκηση, προπονητές και παίκτες έδωσαν το παρών, σε μια όμορφη συνάντηση. Τα μέλη της ομάδας, αντάλλαξαν ευχές σαν πραγματική οικογένεια.  Υγεία,  και  την επίτευξη των στόχων της ομάδας, τόσο των φετινών όσο και αυτών της επόμενης χρονιάς, προσδοκούν παίκτες, προπονητές και παράγοντες του Ηρακλή Σερρών.

Η φετινή βασιλόπιτα ανέδειξε δύο τυχερούς! Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Δημήτρης Ανθουλάκης και Παναγιώτης Τσαταλπασίδης, έτυχαν από κοινού το φλουρί και δέχτηκαν τις ευχές των συμπαικτών τους.

- Διαφήμιση -

Ιδιαίτερα συγκινητική και ευχάριστη στιγμή, ήταν εκείνη κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας, που αποτελούν χορηγία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Σε ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ηρακλή Σερρών, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ως Ηρακλής Σερρών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τον συνονόματο Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον κ. Λάκη Παπαϊωάννου, για τη δωρεά της εν λόγω εμφάνισης. Με τη σειρά μας ευχόμαστε ότι καλύτερο στον Ηρακλή και γρήγορη επιστροφή στην πρώτη κατηγορία, όπου ανήκει. Ελπίζουμε η κίνηση αυτή να γίνει φάρος και να βρει μιμητές, που θα αγκαλιάσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στις δύσκολες στιγμές που περνάει».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.