Τα «λιοντάρια» έκοψαν τη βασιλόπιτα τους

Πανσερραϊκός βασιλόπιτα μπάσκετ
- Διαφήμιση -

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στο Ξενοδοχείο «Filippos Xenia» η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, που για πρώτη φορά πραγματοποίησε η νέα διοίκηση του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών, του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού.

Παρουσία 150 περίπου προσκεκλημένων, προπονητών και αθλητών, τόσο από την ακαδημία «Red Lions» όσο και από τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας, γονέων, φίλων, χορηγών, καθώς και επίσημων προσκεκλημένων, τα «λιοντάρια» γευμάτισαν, διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά με υγεία και αθλητικές επιτυχίες.

- Διαφήμιση -

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης, οι οποίοι απεύθυναν και σύντομο χαιρετισμό. Παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Βασίλης Τερζής. Ξεχωριστή ήταν και παρουσία της κυρίας Θ.Θεοδωρίδου, επί χρόνια μέλους του Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και νυν εφόρου της νεοσύστατης ομάδας καλαθοσφαίρισης των «λιονταριών» με αμαξίδιο, η οποία αναφέρθηκε στη δυναμική σχέση που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ των δύο τμημάτων. Τέλος, από τους εκπροσώπους των υπολοίπων ομάδων καλαθοσφαίρισης της πόλης μας που ήταν όλοι καλεσμένοι της διοίκησης των «κόκκινων», παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος των Ικάρων κ. Λευτέρης Ελευθεριάδης, ο οποίος δέχθηκε και δημοσίως τις ευχές όλων για άνοδο της ομάδας του στην Α2 εθνική κατηγορία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν όλοι οι χορηγοί της ομάδας που στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς. Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς ήταν παρόντες με τις παρέες και τις οικογένειές τους.

Φυσικά, παρόντες ήταν όλοι οι αθλητές της αντρικής ομάδας που καταχειροκροτήθηκαν για την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η εφηβική ομάδα δέχθηκε τις ευχές των όλων για πρόκριση στα ημιτελικά της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με νίκες έναντι του Αστέρα Καβάλας.

Η βασιλόπιτα και τα σχετικά ατομικά κεράσματα ήταν μια προσφορά της «ΓΑΤΙΔΗΣ FRESH», βασικού του χορηγού της «Lions Basketball Academy», ενώ η «ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΕ», Μέγας Χορηγός της ομάδας, φρόντισε για το επιδόρπιο παγωτό όλων των καλεσμένων. Για άλλη μια φορά φέτος ο κ. Αντωνίου Χρήστος («Photometro») επιμελήθηκε με μεράκι την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Υπό τους ήχους της μουσικής και μετά το γεύμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας. Το τυχερό φλουρί έπεσε στο κομμάτι . . .της διοίκησης, ενώ από όλους τους παρευρισκόμενους τυχερός ήταν ο μικρός αθλητής της Ακαδημίας μας Γιώργος Τσακίρογλου, ο οποίος παρέλαβε ως δώρο ένα μπουφάν της ομάδας!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.