Οικογενειακή…εκδήλωση από την ΚΡΙ-ΚΡΙ

- Διαφήμιση -

Το ανθρώπινο πρόσωπό της έδειξε για ακόμη μία φορά εμπράκτως η γνωστή σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι-Κρι. Το απόγευμα της Κυριακής διοργάνωσε μία γιορτή για την οικογένεια προκειμένου να ευχαριστήσει τους εργαζομένους της . Στην εκδήλωση τα παιδιά των εργαζομένων της Κρι-Κρι διασκέδασαν με την ψυχή τους και οι γονείς είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.

“Επιθυμούμε να καταστεί θεσμός”

- Διαφήμιση -

Η μεγάλη σερραϊκή επιχείρηση εκτός από την έμφαση που δίνει στο επιχειρηματικό κομμάτι με στόχο τη συνεχή άνοδο φροντίζει να  ικανοποιεί και σε ανθρώπινο επίπεδο τους εργαζομένους της. Γι’ αυτό το λόγο και μετά την επιτυχία της εκδήλωσης ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Κρι-Κρι δήλωσε πως στόχος είναι και η γιορτής της οικογένειας να καταστεί θεσμός.

“Ευχόμαστε συνεχή άνοδο”

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εν λόγω πρωτοβουλία και ευχήθηκαν η επιχείρηση να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.